Libnet.ro
UNICEF

06:30

Meteo pe urmatoarele doua saptamani: mai cald decat in mod normal, insa vom avea parte si de ploi si ninsori

Adevărul Adevărul,
Meteo pe urmatoarele doua saptamani: mai cald decat in mod normal, insa vom avea parte si de ploi si ninsori

In urmatoarele doua saptamani vom avea parte de o vreme frumoasa in toata tara, cu temperaturi ce se vor situa peste mediile normale ale perioadei, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru perioada 8 21 februarie. Cu toate acestea, pe 11 si 12 februarie vremea va fi mai rece, iar pe 10 februarie si in intervalul 13 16 februarie vor aparea precipitatiile in aproape toata tara. continuă pe Adevărul

METEO: Ce surprize ne pregateste vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea va fi ploioasa, cu temperaturi de 13-14 grade Celsius, in toata tara, in perioada 8-21 februarie, a anuntat, luni, Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Se schimba vremea: Lapovita, ploi si ninsori, in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit

Luni, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii februarie, cu precadere in regiunile intracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6. 7 grade in Dealurile Banatului.

METEO in weekend, vremea se incalzeste: temperaturi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada

In acest weekend vom avea parte de o vreme frumoasa, cu temperaturi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada. Maximele vor urca in unele zone chiar si pana la 12 grade, in timp ce minimele vor cobori pana la -13 grade.

Federatiile din industria alimentara amana protestul cu doua saptamani

Federatiile Pro Agro, Agrostar si Romalimenta amana cu doua saptamani protestul anuntat pentru marti, 9 februarie, in Piata Constitutiei, in urma promisiunilor facute de reprezentantii Guvernului in vederea solutionarii situatiei create in ceea ce priveste legislatia deseurilor de ambalaje, transmit cele trei Federatii din agricultura si industrie alimentara prin intermediul unui comunicat trimis redactiei.

Google pregateste un dispzitiv de realitate virtuala mai sofisticat decat Cardboard

Google dezvolta o noua casca pentru realitate virtuala, una mult mai sofisticata decat apreciatul dispozitiv din carton Cardboard care s-a dovedit un real succes. Noua casca va fi din plastic, lentilele vor fi de calitate si se spera ca tot mai multi dezvoltatori vor fi convinsi sa creeze aplicatii. La fel ca si Cardboard, noul dispozitiv va functiona cu ajutorul unui smartphone pe care sunt instalate aplicatii de VR, scrie Financial Times.

Aparentele insala: de ce o salata de la McDonalds este mai nesanatoasa decat un Big Mac dublu

Chiar daca o salata pare mult mai sanatoasa decat un produs clasic de fast-food, precum hamburgerul, in cazul lantului de restaurante McDonalds lucrurile stau exact pe dos.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vreme calda si in general ploioasa

Vremea va fi, in general, ploioasa, dar cu temperaturi medii ce vor atinge valori de 13-14 grade Celsius la nivelul intregii tari, in timp ce in zonele montane se vor semnala si ninsori, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 8 - 21 februarie, publicata luni, informeaza Agerpres.

Un munte de deseuri de 22 de ori mai mare decat piramida lui Keops otraveste aerul si apele langa Galati

Halda de zgura a combinatului siderurgic ArcelorMital unul dintre cele mai mari depozite de deseuri industriale din Europa ar fi trebuit inchisa, conform acordurilor cu UE, inca din 2014, insa, din considerente economice, va mai fi exploatata pana in 2023. Profitul din reciclarea deseurilor metalice din halda este estimat la circa 200 de milioane de euro.

Dacia Duster, editia 2017, arata mai bine decat te-ai astepta

Dacia lucreaza la un nou model de Duster pentru 2017. Dupa ce a fost cel mai bine vandut model Dacia din lume in 2015, francezii au decis sa-i aplice un facelift. Conform informatiei exclusive din partea revistei AutoExpert, dar neconfirmat oficial de Dacia, noul design al SUV-ului Duster este parte dintr-un program special de dezvoltare [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )